Vacature: Medewerker Binnendienst

Network

Network

Reliable

Reliable

Health

Health

Value

Value

Zorgen voor goede, gezonde én betaalbare hondensnacks voor iedereen? Word dan onze nieuwe medewerker binnendienst

Vind je het fijn om een aanspreekpunt te zijn voor klanten? Ben je flexibel, commercieel, zelfstandig en communicatief vaardig? En vind je honden óók nog eens leuk? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken.

Wie zijn wij?

Chew Express maakt kwalitatieve én betaalbare hondensnacks. Beloningen en kauwproducten die niet alleen gezond en lekker zijn, maar ook op een eerlijke manier worden geproduceerd. We hebben ons eigen en succesvolle merk Braaaf, maar creëren ook private brands of labels voor opdrachtgevers.

Ons motto: ‘Alleen het allerbeste is een echte beloning’

Wie ben jij?

Jij bent een onderhandelaar en gaat geen uitdaging uit de weg. Je praat graag met producenten, agenten, groothandels en directeuren. Zelfs als het in een andere taal is. Onze klanten zitten over de hele wereld, dus een beetje talenkennis is mooi meegenomen. Je vindt het leuk om afwisselend werk te doen en bent stressbestendig.

Wat ga je doen?

Als je binnenkomt, pak je lekker een kop koffie of thee en open je je mail. Je ziet wat vragen van klanten en collega’s voorbijkomen en ontdekt dat er een aanvraag voor een offerte ligt. Dan gaat de telefoon en hoor je dat een klant zijn order niet volledig heeft ontvangen. Je belt het logistieke centrum en lost het op. Daarna staat er een meeting of call met de afdeling marketing gepland. Samen bedenken jullie wat er de komende maanden op social media geplaatst wordt. Vervolgens ga je aan de slag met die aangevraagde offerte, stem je met je collega’s af welke acties er nog moeten worden ondernomen voor klanten en bel je een prospect terug die graag meer wil weten over het uitbrengen van een eigen label. Aan het eind van de dag werk je ook nog even aan de beurs die binnenkort in de agenda staat.

Verder bestaat je takenpakket onder meer uit:

 • Orders en containers invoeren
 • De omzet in de gaten houden (maandelijks)
 • Het bewaken van de levertijden in samenwerking met de leveranciers, agenten, groothandels of importeurs
 • Beurzen voorbereiden: 2 nationale en 1 internationale
 • De buitendienst assisteren
 • Het verzorgen van werkzaamheden ten behoeve van IFS-certificering

Ons team

Chew Express bestaat uit een klein, gezellig, hardwerkend team, waarbij iedereen altijd voor elkaar klaarstaat. “Ik vind het werk hier hartstikke veelzijdig”, geeft Carina aan. “Het komt regelmatig voor dat ik voor mezelf een planning heb gemaakt en die ’s ochtends al mag bijstellen. Dan belt er een klant en moet er iets uitgezocht worden. Of komt er een grote aanvraag binnen, waar je dan even volle bak op moet. Daar moet je tegen kunnen, maar vind ik dus juist ook leuk. En mijn hond is er ook zeker niet slechter van geworden sinds ik hier werk, haha.”

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt ten minste 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Mbo+- of hbo-werk en -denkniveau
 • Een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal
 • Kennis van meerdere talen, vooral Spaans, is een mooie pré

Wat bieden wij jou?

 • Een functie van 24 tot 36 uur per week
 • Een mooie, afwisselende en verantwoordelijk rol binnen een groeiend bedrijf
 • Een marktconform salaris
 • Unieke arbeidsvoorwaarden. Denk aan: meebetalen aan de kinderopvang, het verduurzamen van je huis, een tegemoetkoming voor specialistische behandelingen of zelf je eigen feestdagen bepalen.

Hoe het precies zit met die arbeidsvoorwaarden? Daar vertellen we graag meer over tijdens het sollicitatiegesprek.

Interesse?

Stuur je cv met een korte en gerichte motivatie naar c.blom@chew-express.com Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carina Blom op 073-7200703. Een referentiecheck maakt standaard onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ChewExpress Brands

We develop and supply healthy premium dog products which are sold in over 5,000 stores. Our A-brands reflect our years of experience and specialisation in healthy dog snacks and reward products.

Read more
ChewExpress Private Label

Chew Express acts as supplier and intermediary. We have specialised in product group management and have a worldwide procurement network. Thanks to our packaging expertise, we can manage the entire process – from design to production.

Read more